måndag 3 maj 2010

Sjuken

Kevin är fortfarande lite sjuken. Ingen feber länge men en aning förskyld :/ Stackarn! Va inne hos läkaren med honom igår då det låter som att han inte får luft + att han inte vill äta som han ska. De lyssnade på lungorna, hjärtat, mätte syret osv och allt såg fint ut. Och Kevin va så duktig så. Han låg och flörtade med doktorn under hela undersökningen. :) Anledning till att han inte åt är egentligen ganska uppenbar, han fick ju inte luft när han sög på flaskan. Men man blir ju ändå orolig om att nåt skulle vara "fel" i och med att han legat i feber i ett par dagar.

Fick tips om att köpa Nezeril till honom istället för koksaltlösningen som vi har hemma, för denna nästäppan behövde nåt lite starkare för att den skulle släppa.
Dock är jag egentligen lite emot att ge honom annat än Renässans, men det får gå för den här gången. Sen kör vi på köksaltlösning igen om det skulle behövas.

Gubben är och hämtar hem bilen nu som har varit på lagning i en vecka ungefär.
Växellådan + koppling är bytt så nu går den som en klocka igen.. förhoppningvis!

Jag har precis nattat lillgossen och sitter nu och dricker en kopp kaffe.
Eller ja, han nattade sig själv rättare sagt. Jag la han i sängen och skruvade upp speldosan för en stund sen, och där har han legat och pratat,- dragit och ätit på sina fötter tills han somnade :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar