söndag 17 oktober 2010

Helgen

Då va denna helgen strax slut.. Den har verkligen gått superfort! Det är nog mycket för att gubben hade kort helg som det känns så, han börjar nämnligen jobba nu om någon timme igen.

Fredagen spenderades som sagt på öppna förskolan med Maria, hämtade päronen i Kallinge osv.
Lördagen to vi först en rejäl sovmorgon. Efter det drog vi tummen ur röven alla tre och begav oss ut för att gå en runda. Vi kom inte så mycket längre än ner till mormorn, men den lilla biten va verkligen skön :) Stannade en stund på fika, sen gick vi vidare hem till Jim och åt pizza och myste.
Idag tog vi ännu en sovmorgon, åt frukost, myste och när pojkarna somnade igen tog jag tillfället i akt att åka hem till Hanna för en kopp kaffe :) Skönt att komma iväg ensam lite ibland.. vid 2 åkte vi hem till farfarn och åt hans kronhjortsgryta med massvis med extra sås, potatis och grönsaker.. Även Kevins fulla tallrik slank ner som ingenting! Han är en jäkel på att laga mat den! :)

Nu börjar klockan närma sig 8. Kevin somnade för lite mer än en timme sen och jag sitter och inväntar Ensam mamma söker :) Imorgon väntar en dag med Maria och hennes tilda! Underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar