onsdag 2 juni 2010

2 Juni 2010

Jaha, idag är det den stora dagen! Eller ja, stor och stor föresten, fyller 21 så det är ju egentligen inget speciellt. Men det är iallafall en tillräcklig ursäkt för att få äta hur mycket smörgåstårta och kakor man vill.

Gossen vaknade redan halv 6 imorse och ville stiga upp -.- Tack för den födelsedagspresenten älskling ;) Men det va bara att stiga upp :) Nåt possitivt va att det för engångsskull va underbart väder ute när man drog upp rullgardinen :D Och det gör en genast mycket piggare.

När klockan blev strax efter 7 gick vi och la oss igen och sov till halv 10 ungefär, sen har jag städat sen dess.
Efter förlossningen så har jag börjat tappa så in i helvetes med hår, så hela golvet och mattan och sängen och,- ja ALLT! Är täckt med mitt hår. Äckligt!
Och när Kevin är och rullar runt på golvet är även hela han täckt med hår när man tar upp honom :S Han har ofta stora tussar i händerna! Iss! Jag måste verkligen in till stan och boka en klipptid när skattepengarna har kommit. Det brukar bli lite bättre av det!

Nu är det iallafall inte ett hårstrå här så långt ögat kan nå.. ännu! Iallafall inte i vardagsrummet, köket och Kevins rum. Nu är det bara toan och sovrummet kvar som ska städas! Sen är det klart :) Och då får det nog bli en promenad i det fina vädret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar